VanVlietVoorkant

Buitenruimte

Al sinds de jaren dertig is van Vliet actief met het inrichten en beheren van de buitenruimte. In de loop der jaren hebben wij onze dienstverlening flink uitgebreid waardoor er nu circa zestig medewerkers actief zijn. Bij Van Vliet kunt u terecht voor grondwerk, riolering, straatwerk, beplanting, beregening, tuinontwerpen, tuinonderhoud, vijvers, verlichting en constructies van hout, metaal of beton.

Daarnaast mogen wij ons specialist noemen in het leveren en aanbrengen van kunstgras, het plaatsen en onderhouden van speeltoestellen en het installeren van naadloze grindvloeren en rubberen vloeren. Daarmee zijn wij een allround aanleg- en onderhoudsspecialist. Wij creëren uw buitenruimte, conform uw wensen en volgens de laatste veiligheids- en milieutechnische eisen. Bij het opleveren van het werk geven wij u graag ons devies mee: beleef het buiten

Dat Van Vliet Buitenruimte streeft naar een hoge standaard op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu wordt onderstreept door de certificaten ISO, KOMO, VCA en Groenkeur. Daarnaast hebben wij een servicegerichte organisatiestructuur. U heeft als opdrachtgever van offerte tot en met oplevering te maken met één contactpersoon; een projectleider van Van Vliet. Door eigen, strenge opleveringscontroles en door te werken onder VHG garantie waarborgen wij de kwaliteit.

Als erkend leerbedrijf zijn de medewerkers van Van Vliet ook betrokken bij de opleiding van nieuwe medewerkers in de branche.

Ontwikkelingen

Van Vliet vindt het belangrijk de ontwikkelingen op de markt te volgen om goed in te kunnen spelen op de behoeftes en om de kwaliteit te borgen die het bedrijf zo belangrijk vindt. Voortdurend worden daarom de nieuwste toepassingen van groen gevolgd. Zo was van Vliet al in de jaren negentig pionier op het gebied van groene dakbedekkingen. Al snel werd het een specialisme van het bedrijf. Nu groene daken een extra impuls krijgen door overheidssubsidies en er een nieuwe bewustwording is bij architecten en eigenaren van onroerend goed, ontbreekt het niet in de visie van een bedrijf als Van Vliet hier een passende oplossing voor te bieden.

Ook in de maatschappelijke discussie over het meer bewegen van kinderen neemt Van Vliet stelling. Zo worden sportteams gesponsord en krijgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van spelen (elektronica in sport- en spelvloeren) en de aanleg van innovatieve- en uitdagende skatebanen de volle aandacht.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Uiteraard is een innovatief bedrijf als Van Vliet betrokken bij Duurzaamheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Natuurlijk als vereiste vanuit onze certificeringen maar nog meer vanuit onze eigen  visie op ondernemerschap waarbij het bedrijf waarde creëert op economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) gebied.

download