Skatebanen – Voor beginners en professionals

Van kleine banen tot complete skateparks. Skatebanen, -pools en -parken vinden we door het hele land, zowel overdekt als buiten. Sinds het begin van het nieuwe millennium zijn wij ook gespecialiseerde skatebaanbouwers. Dat betekent dat u van ons de nodige knowhow, vindingrijkheid, fantasie, kwaliteit en oplossingen kunt verwachten voor elk budget.

Van prefabmodellen tot geavanceerd, in beton gegoten maatwerk. Wij houden rekening met de ondergrond, eventuele andere bijzondere omstandigheden en de keuze van afwerkmaterialen. Naar wens nemen wij ook de inrichting van de omliggende omgeving voor onze rekening. Zo nemen wij u werk uit handen en krijgt u een compleet ingericht park tot uw beschikking. Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud en de keuring van skatebanen voor u uitvoeren.

Samenwerking & realisatie

In nauwe samenwerking met gerenommeerde ontwerpers zoals Carve, hèt ontwerpbureau op het gebied van spelen en skaten, bieden wij u vele opties. De mogelijkheden worden alleen begrensd door uw eigen fantasie. Er is voor ieder budget een skatebaan die voldoet aan hoge veiligheids- en gebruiksnormen en uitdaging en plezier biedt aan elke gebruiker, of dit nu boarders, bladers of bikers zijn.

Meer informatie

Wij hebben al tientallen skatebanen gerealiseerd. Van Drachten in Friesland tot Oostende in België

Bekijk hier de portfolio skatebanen.

Bekijk hier de brochure skatebanen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Waar kunt u onze skatebanen vinden?

Skatebanen gebouwd door Van Vliet Buitenruimte b.v. weergeven op een grotere kaart