Topdrain

Topdrain

De multifunctionele, naadloze, waterdoorlatende vloer voor de buitenruimte
Topdrain is een erg veelzijdige ondergrond en komt op vele plekken zeer goed tot zijn recht. Topdrain wordt onder andere gebruikt in:

  • fietspaden
  • pleinverhardingen
  • terrassen
  • tuinpaden
  • boomspiegels
  • flatgalerijen
  • wandelpaden
  • voegverdichtingen

Topdrain bestaat uit speciaal geselecteerd ovengedroogd grind, split en een bindmiddel. De ondergrond kan in elke gewenste vorm worden aangebracht en is naadloos. Topdrain is ook erg makkelijk schoon te houden. Er kan gemakkelijk met een bladblazer of bezem overheen gegaan worden en indien noodzakelijk kan ook een hogedrukreiniger worden gebruikt. De ondergrond is zeer slijtvast en kan tegen een stootje.

Gebruiksmogelijkheden

Topdrain wordt gebruikt bij de aanleg van fietspaden, als pleinverharding, als terras, tuinpad en op flatgalerijen. Topdrain wordt tevens toegepast bij de aanleg van wandelpaden (o.a. uitermate geschikt voor senioren die afhankelijk zijn van een rollator of scootmobiel). Ook kan

Topdrain dienen als voegverdichting tussen tegels en worden er renbaantjes voor kinderen mee gemaakt. Bijzonder fraai is Topdrain in boomspiegels.

Technisch

De vloeren zijn opgebouwd uit speciaal geselecteerd ovengedroogd grind en split (verkrijgbaar in diverse korrelgroottes en kleuren) en een bindmiddel. Het materiaal wordt ter plaatse geïnstalleerd en kan dus naadloos en in elke gewenste vorm worden aangebracht. Door ons ruime assortiment met verschillende soorten en kleuren grind en split bieden wij u zeer veelcombinatiemogelijkheden.

Onderhoudsvriendelijk

Topdrain heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Blad en vuil kan eenvoudig met een bladblazer of bezem verwijderd worden. Indien noodzakelijk kan zelfs een hogedrukreiniger worden ingezet.

Duurzaam

Het gebruikte materiaal is volledig recyclebaar en kan vermalen worden t.b.v. hergebruik als fundering bij diverse ondergronden of verhardingen.

Meer informatie

Brochure Topdrain

Topdrain projectvoorwaarden

Wilt u een monster ontvangen of meer weten dan maken wij graag een afspraak met u. Wij zijn bereikbaar op 0348-688222