Een project om trots op te zijn

Elke dag opnieuw wordt er hard gewerkt aan projecten. Soms aan kleine maar vaak ook aan grote projecten waarbij meerdere disciplines binnen het bedrijf worden verenigd. Daar wordt door onze collega’s met plezier aan gewerkt. Niet alleen in Nederland trouwens. Regelmatig hebben wij opdrachten in het buitenland. In België voeren wij geregeld werkzaamheden uit maar in april 2014 waren wij ook betrokken bij de bouw van een betonconstructie in een grote speelplaats in Istanbul, Turkije.

Hieronder geven wij u graag een inkijkje bij de realisatie van een paar projecten.

 

Meer informatie

Neemt u gerust contact met u op. Wij bespreken graag met u of wij u kunnen helpen bij de totstandkoming van uw project.

Een nieuwe speelplaats aan het Corelliplein in Amsterdam

Een nieuwe speelplaats aan het Corelliplein in Amsterdam

Opgeleverd!
In opdracht van Het Nieuwe Schoolplein heeft Van Vliet Buitenruimte een speelplek aangelegd naar een ontwerp van Sasja Scherjon bij Montessorischool De Wielewaal op het Corelliplein in Amsterdam.
Het Nieuwe Schoolplein ontwikkelt schoolpleinen die fantasievol spelen en de ontwikkeling … Lees verder..

De herinrichting van het Hannemanplantsoen in Den Haag

De herinrichting van het Hannemanplantsoen in Den Haag

In maart 2015 zijn wij een groot en uitdagend project begonnen op het Hannemanplantsoen in de Schilderswijk in Den Haag. De oplevering van het project zal rond eind juni zijn en zal uiteraard gepaard gaan met een feestelijke opening van … Lees verder..

Groenrenovaties in de gemeente Woerden

Groenrenovaties in de gemeente Woerden

Van Vliet Buitenruimte zal het aankomende jaar de groenrenovaties voor de gemeente Woerden verzorgen. Deze inschrijving is gedaan aan de hand van de EMVI (economisch meest voordelige inschrijving), waarbij door de gemeente Woerden is geselecteerd op basis van prijs en … Lees verder..

Een kleurrijke hindernisbaan in Holendrecht

Een kleurrijke hindernisbaan in Holendrecht

De nieuwe speelplek is gelegen aan het Meibergpad (Amsterdam Zuidoost), vlakbij een tweetal basisscholen.

Een aantal leerlingen van basisschool Morgenster en basisschool De Holendrecht zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het project. In samenwerking met de studentenvereniging van het … Lees verder..